JollyWoman

29. BEOGRADSKI DEČIJI SAJAM 10. i 11. septembar 2022. godine

Lifestyle
07.09.2022.

Omiljena manifestacija mališana, Dečiji sajam, ove godine će se održati tokom vikenda 10. i 11. septembra u Savskom parku u Beogradu na vodi. Vrata za mališane i njihove najdraže biće otvorena od 10 do 19 sati, a ulaz je, kao i uvek, besplatan.

Tokom dva dana vikenda posetioci će uživati u raznovrsnom programu na bini koji uključuje miks zabavnog i edukativnog sadržaja i koji se realizuje uz učešće glumaca, pevača, pozorišnih trupa, horova i dečijih ansambala, ali i predavača izrazličitih oblasti vezanih za rast i razvoj dece. Pored toga, sjajna zabava očekuje mališane i njihove pratioce i na sportskim terenima uz brojne igre i takmičenja.

Pored zabave za mališane, roditelji će imati priliku da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za njihove najmleđe – od hrane, garderobe, zabave, do izlagača koji pružaju usluge koje se tiču edukacije najmlađih.

Dečiji sajam je manifestacija koja se tradicionalno održava od 2008. godine, na dva puta godišnje u svom prolećnom i jesenjem terminu. Najradosnija dečija manifestacija će se svojim bogatim sadržajem i ove godine potruditi da opravda ovaj epitet i poverenje najmlađih.

PROČITAJ JOŠ