JollyWoman

BEBIN DNEVNIK – Uspomene za ceo život

Beba + Dete Beba
14.11.2020.

Bebin dnevnik – jedna od najlepših stvari koja čuva sve najsitnije uspomene. Bilo da sami kupite za svoju bebu, bilo kao poklon nekome, bebin dnevnik je fantastična stvar. Dok je beba još mala imate priliku da zapišete sve detalje koje biste verovatno zaboravili. Jednog dana ćete biti presrećni što se uspeli mnoge stvari da zabeležite. Pogledajte zašto je bebin dnevnik fantastična stvar i zašto ga svaka mama treba imati! 

Pamti sve što vi zaboravite 

Kada beba dođe na svet toliko je novih informacija i zanimljivosti. Koliko god se vi trudili da sve zapamtite, nešto će vam sigurno promaći. Upravo iz tog razloga je tu dnevnik u koji zapisujete sve

Od podataka iz porodilišta, broja sobe i cimerki, ocene koju je beba dobila na rođenju. Sve detalje o tek rođenoj bebi. Dolazak kući, poklone, utiske. Prvo odelance, prve cipelice, prvi izlazak napolje. Prvi zub, prve reči, prvu prehladu. Kada je beba počela da sedi, kada da puzi. Prohodavanje i prvi pad. Prvi rođendan, proslava, svaki detalj. U dnevnik možete zalepiti i fotografije kako biste sve imali na jednom mestu.  

Odličan poklon 

U slučaju da ne znate šta da kupite na poklon novorođenčetu, bebin dnevnik je idealno rešenje. Svaka mama će se tome obradovati. Jedino o čemu morate voditi računa je da budete jedini koji će to kupiti, kako ta mama ne bi imala dva ista dnevnika. 

Personalizovan bebin dnevnik 

Najbolja stvar kod ovakvog poklona jeste to što možete izabrati personalizovan. Pored toga što su dostupni drugačiji dnevnici za dečake i devojčice, dostupni su posebno rađeni dnevnici sa imenima beba ili drugim personalizovanim simbolima.  

Jednog dana kada vaše dete poraste sigurno će se oduševiti kada vidi šta ste sve uspeli da zabeležite i sačuvate. Uživaćete zajedno prisećajući se jednog od najlepših perioda u životu. Čuvajte svoje uspomene – ne postoji ništa vrednije od njih! 

PROČITAJ JOŠ