JollyWoman

Besplatna škola roditeljstva i vajber savetovalište za roditelje “Bebiron”

Kupovina + Dešavanja Druženja
25.10.2017.

Kada se porodica proširi, mladim ljudima u novoj ulozi pomoć i saveti su dragoceni. Zato je u Beogradu pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja pokrenut besplatan projekat “Bebiron”, koji su prepoznali i podržali grad Beograd, Agencija za bezbednost saobraćaja, opštine Vračar, Zvezdara, Savski venac i Zemun, Dom zdravlja Palilula, Zvezdara, Stari Grad, Zemun i Vračar.

Osnovni segment projekta je besplatna “ Škola za trudnice i tate”, koja obuhvata zdravstveno- vaspitne aktivnosti, uz praktični prikaz i rad sa trudnicama. U opštini Vračar u subotu, 28.oktobra u 11h, održaće se “kurs” roditeljstva, a tokom narednog perioda priliku da nešto nauče dobiće mame i tate, na opštini Zvezdara.

Mame i tate sa svih beogradskih opština, za besplatnu školu roditeljstva, mogu da se prijave posredstvom stručnog savetovališta “Bebiron” na vajber javnom nalogu( https://viber.com/bebiron). Predavači će biti eminentni stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u zdravstvenoj zaštiti trudnica, porodilja, dojilja i novorođenčadi, koji će tokom narednih meseci olakšati pripremu za najlepšu ulogu koja ih očekuje.

Putem stručnog savetovališta “Bebiron” (https://viber.com/bebiron) , trudnice i roditelji dobijaju odgovore i savete na brojna pitanja, i to 24h dnevno 7 dana u nedelji. Razgovori su vidljivi samo roditeljima koji postave pitanje i medicinskim sestrama sa višegodišnjim radnim iskustvom u zdravstvenoj zaštiti trudnica, porodilja, dojilja i novorođenčeta, i pedijatrima koji će u najbržem roku odgovoriti na pitanja i razrešiti nedoumice. Iz dana u dan broj korisnika stručnog savetovališta raste, što i ne čudi, jer u kratkom roku dobiju odgovore, savete i sugestije.

Roditeljstvo je najlepša i najvažnija uloga , ali u isto vreme i najodgovornija, pa svaki vid stručne pomoći može da koristi i olakša odgajanje dece, zbog čega je i osmišljen “Bebiron” – motiv za najlepša dela.

 

Facebook Bebiron, Instagram Savetovaliste bebiron

PROČITAJ JOŠ