JollyWoman

Besplatno rođendansko iznenađenje za SVU decu!

Novo+Trend Novo
22.04.2020.

Firma Funiverzum se bavi zabavom za decu i odrasle, organizuju ekskluzivan sadržaj, što zajedno sa autentičnim kostimima pruža jedinstveno iskustvo i emocije.

Ova firma je jedina koja poseduje takve kostime, kao na filmu, a pored toga drže se autentičnosti i u sadržaju

Za svaku rođendansku proslavu se piše svoj scenario, na osnovu onoga što slavljenik voli i šta ga zanima.

Međutim, Fununiverzum nije samo agencija za organizaciju proslava, već je postavili sebi zadatak, da pored toga što stvara potpuno novi format i novi nivo kvaliteta na Balkanu, iskoriste sve svoje resurse, kako bi doprineli društvenom životu Srbije.

iznenađenje za decu

Kakvo iznenađenje su spremili za drugare kojima je rođendan za vreme karantina?

S obzirom na situaciju u kojoj se nalazi ceo svet, pa i naša zemlja, oni su razumeli da mnogi roditelji ne mogu da priušte ili da organizuju pravu proslavu rođendana svoje dece – pa su smislili poklon za decu, čiji rođendan pada na period karantina – video poziv od omiljenog junaka i to nude potpuno besplatno sa potpunom sigurnošću da mogu da prirede nezaboravne emocije za svako dete, cak i „na daljinu“.

Dakle, svako dete, čiji roditelji rezervišu video poziv, će imati šansu da vidi i popriča sa svojim omiljenim junakom, otpeva pesmu, duva svećice itd. Na taj način bi ekipa iz Fununiverzuma volela da učini da svako dete pamti svoj ovogodišnji rođendan zbog video poziva svog omiljenog junaka, a ne zbog toga, što nije bilo mogućnosti da se proslavi sa drugarima.

Više informacija o zakazivanju možete pronaći na sajtu: www.funiverzum.rs

PROČITAJ JOŠ