JollyWoman

Dečija moda – Jesenje kombinacije za vrtić i školu

Beba i Dete
22.10.2020.

Odevne kombinacije za vrtić i školu moraju biti, pre svega udobne, a onda naravno i lepe. Deca se veći deo vremena provedenog u vrtiću igraju, trče, skaču. Zato je neophodno da odeća bude za to adekvatna. Pogledajte koje se to najbolje jesenje odevne kombinacije za vrtić i školu u kojima će vaše dete predivno izgledati, ali i koje će mu biti udobne za ceo dan!

Moderne komplet trenerke

Sjajno rešenje za udobnost su definitivno trenerke. Za jesen su idealne jer su veoma tople, a definitivno najudobnije za živahan i veseo dečiji dan. Posebno su popularne komplet trenerke koje izgledaju divno.

Haljinice i suknjice

Ako vaša ćerka voli haljinice i suknjice onda iskoristite poslednje tople dane upravo za njih. S obzirom na to da je vreme već dosta hladnije, obavezno ih kombinujte uz tople hulahop čarape. Sjajno će se uklopiti uz udobne čizmice.

Farmerke ili helanke

Iako nisu možda najudobnije, farmerke se veoma lepe i  sjajne su za vrtić ili školu. Uz duks ili džemper su sjajne za jesenje dane i odlično idu uz čizmice ili udobne patike. Ako vaše dete ne voli farmerke i neudobne su, onda se rešenje helanke. Znatno su udobnije, a isto se mogu sjajno kombinovati. Deca uglavnom više vole helanke nego farmerke.

Jakne ili kaputići

Za hladne jesenje dane neophodne su jaknice ili kaputići za najmlađe. Birajte one dovoljno tople i udobne.

Još jedan jesenji komad su i čizmice. Za kišne dane birajte gumene. A kada je napolju sunčano i bez kiše mogu nositi patike.

Slojevito oblačenje

Roditelji nekada znaju da previše obuku svoje dete, pa da mu bude vruće. Dete u vrtiću stalno trči, skače, igra se i biće mu pretoplo u nekom baš debelom džemperu. Zato je bolje da obuče tanku majičicu, pa duks, koji može da svuče ako mu je toplo. To je mnogo praktičnije.

PROČITAJ JOŠ