JollyWoman

DODATNA ZARADA ZA MAME: Top saveti!

BizMama
22.11.2020.

Svakoj mami je uvek dobrodošla dodatna zarada. Za dete je uvek potrebno mnogo. Ako imate slobodno vreme i veliku želju za poslom uspeh je zagarantovan. Potrebno je samo da pronađete ono što vam najviše odgovara. Mi smo vam pripremili tri predloga, a na vama je da obavezno pokušate. Malo truda i vremena i dodatna zarada je tu!  

Prodaja viška stvari 

Svaka mama uvek ima neke stvari za bebu koje su višak. Bilo da je reč o potpuno novim stvarima koje vaša beba uopšte nije nosila, ili onim koje je nosila, ali joj više ne odgovaraju. Takve stvari uvek možete prodati.  

Sve što vam je potrebno jeste internet i malo vremena. Fotografišite stvar koju želite da prodate i postavite je na internet. Napišite veličinu i cenu i to je sve. Važno je da sve bude dobro očuvano, bez oštećenja, čisto i opeglano

Možete prodavati garderobu, obuću, ali i igračke i propratnu opremu za bebe. Sve ono što vam jednostavno nije potrebno. Na taj način ćete postići dve stvari – osloboditi se svega što vam ne treba, a uz to i zaraditi novac.  

Pretvorite hobi u biznis 

Drugi sjajan način dodatne zarade jeste da svoj hobi jednostavno pretvorite u posao. Šta god da je vaš hobi, danas pomoću interneta od svega može nastati posao i zaraditi. Ukoliko pravite zanimljive stvari za decu, odeću ili igračke, nakit i aksesoare, kozmetiku, šta god – sve to možete unaprediti.  

Mnogo žena koje su danas uspešne preduzetnice su počele upravo na taj način. Dok su sa decom bile kod kuće pronašle su vreme za svoj hobi, polako ga razvijale i danas imaju veoma uspešne poslove u kojima uživaju. Zašto ne biste mogle i vi? 

Rad na društvenim mrežama 

Verovatno najpopularniji moderni posao jeste rad na društvenim mrežama. Potrebno je samo da imate temu o kojoj ćete govoriti, internet i kreativnost. Bilo da je vaša tema moda, nega i lepota, kuvanje, roditeljstvo – uvek će biti ljudi koje to zanima.  

Verovatno će biti potrebno malo više vremena dok sve to ne postane posao. Ali ukoliko imate šta da kažete i to radite svim srcem i iskreno nema šanse da ne uspete. Mogućnosti ima mnogo!  

PROČITAJ JOŠ