JollyWoman

Fantastična Plišana fioka za najmlađe

Novo+Trend
13.04.2019.

Nastala u jednoj kreativnoj porodici koja ima veliku želju da svet učini lepšim. Možda ne mogu učiniti svet lepšim , ali dečiju sobu svakako mogu. Ovo prelepo stvaralaštvo oduševiće i vas i vaše najmlađe. Pogledajte o čemu se radi i predstavljanje mame Milene i njihovog brenda.


“Mama kao glavni krivac ove priče je zadužena da pronađe najatraktivnije i najoriginalnije stvari iz celog sveta i donese ih u svoju fioku. 
Zašto baš plišana fioka!?


Fioka kao mesto koje sadrži divne, odabrane stvarčice koje će vam osvojiti srca, a plišana kao asocijacija na finoću, kvalitet…Plišana fioka je upravo spoj originalnosti i finoće i to je ono što mi želimo da Vam ponudimo! 
Ideja za poslom se javila u vreme isčekivanja druge bebe…kada mama ima malo viška vremena i to vreme usmeri na pravi način javi se dobra ideja i odličan posao. Moram priznati u nezgodno vreme, kada je višak vremena luksuz i kada bi većina iskoristila da predahne u miru ja sam krojila planove, pretraživala internet, skupljala papirologiju i bacila se na posao. 

Inače sam zaposlena u jednoj državnoj firmi u kojoj sam davno uvidela da nema napretka i da ne mogu dokazati koliko mogu, želim i umem. A želim da učim, želim da napredujem, radim i unapredjujem sebe svaki dan. Želim da napravim svoju savršenu oazu, posao na koji ću ići sa osmehom! Zato od kuće za sada, sa dvoje male dece, mogu slobodno reći – jako uspešno poslujemo i postižemo da udovoljimo svima! I jeste naporno, jeste teško, nekada je nemoguće postići sve, pa se pitam šta mi je to trebalo, ali onda stigne poruka oduševljenja, nakon kupljenog proizvoda i onda shvatim da mi jeste baš to trebalo! Motivacija! Podrška! Vetar u leđa da znate da ste na pravom putu i da je to što radite ono pravo!

Biram isključivo proizvode koje bih kupila svojoj deci(i uglavnom svaki uzorak završi u našoj sobi).
Trudimo se da pratimo svetske trendove, popularne igračke, dekoracije dečijih soba, a uskoro naš asortiman biće proširen i na kompletno domaćinstvo.

Plišana fioka nije samo instagram prodaja, iako je taj vid prodaje jako popularan, istakla bih da mi radimo jako ozbiljno, da imamo velike planove i da želimo da podstaknemo sve Vas da je sve moguće uz dobru organizaciju i veliku želju, naravno i uz prave ljude uz sebe. Plišana fioka Vas poziva da nam se pridružite i proverite zašto mi nismo obična trgovina!”

http://www.plisanafioka.rs/

plišana fioka
plišana fioka
plišana fioka

PROČITAJ JOŠ