JollyWoman

Kako Aqua Gala pomaže razvoj dece?

Beba + Dete
12.06.2021.

Verujemo da ste upoznati sa značajem hidratacije i važnošću unošenja dovoljne količine tečnosti za rast i razvoj mališana. Kao i zdrava ishrana, voda je neophodna za zdravo odrastanje dece.

Međutim, nije svaka voda ista. Flaširane vode razlikuju se po odnosu makro i mikroelemenata, a izuzetno je važno da svi elementi rade u sinergiji. Kao najvažniji balans ističemo balans kalcijuma i magnezijuma i njihov idealni odnos od 2:1. Aqua Gala ima kalcijum i magnezijum u odnosu 2:1 i ovakav odnos je odličan je za pravilan razvoj kostiju kod dece. Još jedan kvalietet vode Aqua Gala je nizak sadržaj natrijuma čije prekomerno prisustvo negativno utiče na ljudski organizam.

Aqua Gala pored idealnog odnosa kalcijuma i magnezijuma i sinergije makroelemenata (natrijum, kalcijum, magnezijum i kalijum), sadrži i silicijum-dioksid (SiO2) poznatiji kao Mineral lepote.

Silicijum-dioksid direktno utiče na elastičnost kolagena, a zbog uticaja koji ima na mišiće izuzetno je dobar za decu u razvoju kao i sportiste. Iako je unos silicijum-dioksida najlakši je i najbrži putem vode, on se prirodno retko nalazi u rastvornom stanju u negaziranim vodama. Aqua Gala je prirodno bogata Mineralom lepote što je čini jedinstvenom vodom na našim prostorima. Svakodnevnim unošenjem silicijum-dioksida pospešuju se unutrašnje telesne funkcije, stimuliše imuni sistem i dodatno jača unutrašnji odnos minerala neophodnih za fleksibilnost kože i tela

Ukoliko se pitate da li postoji ograničenje u dnevnom unosu vode Aqua Gala kod dece, imamo dobre vesti. Aqua Gala sadrži dovoljno minerala potrebnih za dobro svakodnevno funkionisanje organizma, ali takođe spada u niskomineralne vode, što je od posebnog značaja, jer jedino niskomineralne vode mogu konzumirati odrasli, deca pa čak i trudnice u neograničenim količinama. 

Zbog svojih brojnih benefita i prisustva silicijum-dioksida, Aqua Gala je najprirodniji, a ujedno i najpovoljniji proizvod kako za vas tako i za vaše mališane.

PROČITAJ JOŠ