JollyWoman

Kreativni kolačići za rođendansku žurku vašeg deteta

Recepti Recepti
14.03.2017.

Rođendani su tako velika stvar kada je u pitanju pravljenje žurke za vaše dete. Sve mora da bude kreativno i zabavno pa i kada je o hrani reč. Postoji zaista mnogo ideja i mogućnosti za savršene rođendanske kolače, torte i cupcakes, a nedovoljno vremena da napravite i ispečete sve.

Dakle, umesto da provodite sate istraživajući različite rođendanske kolače, ovde možete pronaći njih 6, koji vam neće oduzeti previše vremena, iako zahtevaju veću pažnju i volju. Ali mi ćemo učiniti sve za naše dete da im priredimo zabavu kakvu žele, zar ne?

 

Kolačići u obliku životinja

Izrada ovakvih kolačića zahteva pažnju i volju, i nije retkost da se završi razočarenjem jer figura nije ispala kao što smo očekivali. Zato, pokušajte da napravite ove kolačiće bez previše nervoze oko toga da li će se ispostaviti kao što želite. Potrebno ih je dodatno izrezati nakon što ih ispečete, zatim preliti  glazurom.

Cupcakes kolačići

Umesto pravljenja kolačića, kako bi bilo da ispečete kolačiće u obliku cupcakes? Nećete biti razočarani jer je njihov ukus isto tako izvanredan kao cupcakes, a izgledaju isto tako slatko kao oni. Učiniće vaš rođendanski izbor hrane zabavnim i kreativnim.

 

Superheroj kolačići

Ako je vaše dete ljubitelj čitanja stripova, gledanja filmova ili crtaća, evo načina da njegov rođenadan učinite fantastičnim pravljenjem kolačića sa njegovim omiljenim junacima. Ne samo što će gosti nositi kostime, nego će i kolačići igrati važnu ulogu u celoj rođendanskoj atmosferi.

Leptir kolačići

Proleće polako stiže, i uskoro će biti leptira svuda oko nas. Pa, zašto ne dodati nešto u duhu proleće vašoj rođendanskoj zabavi? Pravljenje kolačića u obliku leptira je tako kreativan izbor za zabavu. Oni će ukrasti pažnju vašim gostima za kratko vreme, i videćete da će leptiri lako sleteti u njihov stomak.

 

Kolačići čudovišta

Svako dete će poželeti da pojede jedan od ovih kolačića koji izgledaju toliko zabavno. Oni nisu jednostavni za pravljenje, biće vam potrebno malo više truda, ali znajući da će izmamiti osmeh deci, definitivno vredi pokušati.

 

Kolačići konfete

Ovo je savršena hrskava kombinacija koja uključuje braon puter, smeđi šećer, i vanilu. Recept je jednostavan, lako se pripremaju pa vam neće oduzeti previše vremena. Ovi ukusni kolačiči će se pojesti za vrlo kratko vreme, probajte jedan i videćete zašto.

 

Izvor fotografija: pinterest.com

PROČITAJ JOŠ