JollyWoman

Najbolji šoping centri u Srbiji

Kupovina + Dešavanja
23.04.2020.

Strani investitori već neko vreme Srbiju prepoznaju kao plodno tlo, tako da se poslednjih godina u Srbiji izgradio veliki broj manjih i većih tržnih centara, a postoje i mnogi planovi za izgradnju još ovakvih objekata.

Kako raste broj tržnih centara u našoj državi tako se povećava njihova konkurencija i kvalitet, originalnost i komfornost objekata. To znači da potrošači imaju prilično veliki izbor za kupovinu. Oni mogu kupovati odeću i obuću najpopularnijih brendova i opremiti stan najkvalitetnijim nameštajem.

Isto tako, tržni centri nude zabavne aktivnosti i usluge koje su najprivlačnije najmlađima.

Fashion Park Outlet Inđija

Srbiji

Outlet centar u blizini Inđije je prvi tržni centar u Srbiji koji je osmišljen da izgleda kao manji grad, pa se stiče utisak da se od radnje do radnje šetate lepo sređenim uličicama. Čitava površina ovog objekta obuhvata 15.000 kvadratnih metara koji u svom sklopu imaju 65 prodavnica i 1.200 parking mesta.

Ono po čemu se tržni centar izdvaja od ostalih jesu neprestani popusti koji se kreću u rasponu od 30% do 70%. Iako su cene niže, kvalitet robe to nije – Fashion Park Outlet Inđija nudi najbolje proizvode brendirane odeće i obuće.

Pored različitih radnji u ovom tržnom centru se nalaze i restorani i kafići koji su odlično mesto za odmor od kupovine. Deci će sigurno najzanimljivije biti dečije igralište koje se nalazi u sklopu Outlet centra. Takođe, postoji i plan da se u blizini outlet centra izgradi hotel, akva park i logistički centar.

Delta City (Beograd)

Srbiji

Tržni centar Delta City u Beogradu, proglašen je najboljim tržnim centrom u Evropi, tako da bez sumnje zaslužuje mesto na ovoj listi. Ukupna površina tržnog centra iznosi 87.000 kvadratnih metara, a na tom prostoru se nalazi veliki parking, kao i 130 radnji raspoređenih na tri sprata.

Delta City kupcima nudi veliki izbor brendirane odeće, obuće, nakita, kućnih aparata, nameštaja i mnogih drugih proizvoda. U ponudi se nalaze i frizerski saloni, optika, apoteka, banka i supermarket – sve što vam je potrebno možete naći na ovom mestu. Tržni centar se može pohvaliti i velikim izborom tematskih restorana sa ukusnim jelima koja će prijati i najvećim hedonistima.

Ukoliko želite samo da se opustite i uživate i to je moguće uraditi u Delta City-ju. Bioskop Cineplexx sa šest bioskopskih sala će sigurno zadovoljiti i najzahtevnije, dok je centar porodične zabave Circus odličan izbor za igru sa decom.

Shopping Center Ušće (Beograd)

Srbiji

Ušće šoping centar sa ukupnom površinom od 130.000 metara kvadratnih, od čega sam tržni centar čini 50.000 kvadratnih metara, predstavlja najveći tržni centar u regionu (bar će taj status imati do izgradnje novog tržnog centra BIG FASHION Vidikovac).

Ovaj tržni centar je jedan od retkih tržnih centara u svetu koji poseduje LEED EBOM sertifikat, što znači da predstavlja šoping centar koji veliku pažnju obraća na zaštitu životne sredine, kao i na kvalitet usluge koju pruža.

Kompleks sadrži 135 radnji. To su butici sa visoko kvalitetnom i brandiranom garderobom, prodavnice obuće i nakita i svega drugog što vam može biti potrebno da biste sasvim opremili sebe i svoj dom. U sastavu tržnog centra se nalaze razni barovi i restorani, supermarket, igraonica, multipleks bioskop, kockarnica, fitnes centar, knjižare, hemijska perionica, banka, kiosci i menjačnice.

Privrženost prirodi tržnog centra se ogleda u različitim ekološkim akcijama koje se u njemu održavaju, kao i u ambijentu restoranskog dela centra koji odiše zelenilom.

Još jedna stvar, pogled na Beograd iz ovog tržnog centra je prelep.

BIG Shopping Center (Novi Sad)

Srbiji

BIG tržni centar sa prodajnim prostorom od 40.000 kvadratnih metara, takođe spada u najveće tržne centre u Srbiji i regionu. On je projekat kompanije BIG CEE koja je izgradila još jedan tržni centar u Srbiji – BIG Fashion, koji se nalazi u Beogradu, i čija površina iznosi 32.000 kvadratnih metara.

U okviru kompleksa nalazi se 1.500 parking mesta, kao i 100 prodavnica najraznovrsnijih svetskih brendova  kao što su „H&M“, „Mango“, „Fashion & Friends“, „C&A“, „New Yorker“, „Lisca“, „Koton“, „Mango“, „Springfield“, „Women‘secret” i mnogi drugi. U svojoj ponudi BIG shopping center ima i restorane, „DM“ radnju, bioskop CineStar, pet šop radnju, radnje opremljene nameštajem, radnje sa belom tehnikom, menjačnicu…

BIG u Novom Sadu organizuje razne akcije, koncerte i druga dešavanja, tako da kupovina ne mora biti jedini razlog njegovoj poseti. Obilazak ovog tržnog centra je nezaobilazan pri boravku u Novom Sadu.

BIG FASHION Vidikovac (Beograd)

Srbiji

Istina je da se najveći i najmoderniji tržni centar u Srbiji, pa i šire, tek gradi. Ukupna površina tržnog centra iznosi 120.000 kvadratnih metara, dok će prodajni prostor obuhvatati 70.000 kvadratnih metara. Planira se da BIG FASHION na Vidikovcu bude otvoren na proleće 2019. godine.

U sklopu tržnog centra gradi se parking sa 2.500 mesta, što će predstavljati najveći parking u Srbiji ikada izgrađen. Unutar BIG-a nalaziće se 300 radnji sa izuzetno raznovrsnom ponudom garderobe i obuće. Pored toga tržni centar će imati bioskopske sale, zabavni park, restorane i još mnogo toga. Jedva čekamo otvaranje!

PROČITAJ JOŠ