JollyWoman

Odmor bez dece i bez griže savesti!

Beba i Dete
17.10.2020.

Da li je odmor bez dece sebičan potez roditelja ili zapravo ima pozitivan uticaj na porodične veze? Mi glasamo za ovo drugo! Nekada vam je jednostavno malo svega preko glave i želite potpuno mir i odmor i to je sasvim u redu. Ne treba da se osećate loše jer ste otišli na odmor bez dece, a evo i zašto!

Ponovna bliskost sa partnerom

Kada odete sami na odmor idealno je vreme da se posvetite jedno drugom u svakom smislu. Kada su deca tu uvek postoji nešto što je preče, a sada ste tu samo vas dvoje. Uživajte jedno u drugom kao nekada ranije.

Mir i tišina

Ovo će vam sigurno izuzetno prijati! U kući sa decom retko kada je tišina i potpuni mir, a nekada vam je samo to potrebno. Uživajte u svojoj prvoj jutarnjoj kafi u miru i opustite se.

I deci je potreban odmor bez roditelja

Verovali ili ne, odmor će i deci prijati. Ostavite decu kod bake i deke i ona će vam biti zahvalna. Moći će da uživaju bez vas, da se igraju koliko god žele i da rade šta žele. A uz to će vas se i uželeti, pa će vam se još više radovati.

Bićete srećniji

Vaš brak zaslužuje da se ponekad osamite na nekoliko dana od svega i od svih. Uživajte maksimalno i bez griže savesti. To će vas učiniti srećnijim i zadovoljnijim. Napunićete baterije za nove poslovne i privatne obaveze i sa odmora ćete se vratiti puni energije.

Ne razmišljajte stalno o deci

Iako malo grubo zvuči, ali zaista ne morate stalno razmišljati o deci. Ostavili ste ih u sigurnim rukama i nema razloga za brigu. Nekada je zdravo za vaš odnos da se razdvojite. Bitno je da im se posvetite kada ste zajedno. A kada ste na odmoru zaista se odmorite i posvetite partneru.

PROČITAJ JOŠ