JollyWoman

Osnovan Klub za mame preduzetnice! Jovana Šipčić: “Podršku smo dobili od princeze Karađorđević i brojnih poznatih mama”

Kupovina + Dešavanja Druženja
21.01.2022.

Jovana Šipčić preduzetnica, urednik i predsednica Sekcije za mlade preduzetnike u Privrednoj komori Srbije osnovala je nedavno Klub mama preduzetnica “Draga mama“.

Ovo neprofitabilno udruženja za cilj će pre svega imati smanjenje nasilja nad ženama i jačanje figure majke u društvu, kao i ogromnu podršku hrabrim majkama.

  • Cilj kluba je da se mame udruže, dobiju adekvatne savete i podršku. Neizmerno mi je drago što su podršku dale i brojne poznate mame i preduzetnice. Princeza Ljubica Karađorđević, koja je i sama preduzetnica na predstojećem Bazaru podeliće svoja iskustva i savete, pevačica Mia Borisavljević koja je nedavno otvorila sopstvenu firmu, Nikolina Kovač i veliki broj glumica.
Bazar preduzetnica u Privrednoj komori Srbije održala Sekcija za žene preduzetnice

Od 10.do 13. februara Klub mama preduzetnica održaće online Bazar gde će mame na brojnim portalima dobiti marketing podršku i prodajni online prostor. Na Bazaru će pronaći primere dobre prakse, savete uspešnih, ali i razne poklone. Bazar će biti i humanitarnog karaktera, pa će sredstva biti usmerena deci oboleloj od kancera.

Sve preduzetnice, i one koje nisu mame mogu se prijaviti za Bazar na mejl klubmamapreduzetnica@gmail.com ili se informisati detaljnije o istom.

Šipčić je izjavila da s obzirom da je i sama mama zna koliko je teško kretati se, raditi, a čuvati decu, imati spreman ručak i čist dom. Kako naglašava i sama nema pomoć baka i deka, dadilja. Zbog toga svi sastanci, kursevi, druženja u okviru Kluba imaće i obezbeđeno čuvanje dece, a nakon svega i vreme za opuštanje vrednih mama. Sve će imati priliku da ugode sebi uz besplatnu šminku, frizuru, masaže, a zna se da su tada priče posebno važne, kroz smeh kaže ova mlada mama i preduzetnica.

PROČITAJ JOŠ