JollyWoman

Prolećna avantura počinje sa vašom bebom u veselim nosiljkama

Beba i Dete Beba
20.03.2019.

Roditelji danas žele zadržati što sličniji stil i način života kakav su imali pre rođenja deteta. Međutim, realnu prepreku za avanture sa decom nekada predstavljaju prevoz i teren koji nije prilagođen kolicima. 

Istraživanja pokazuju da nošenje dece ima mnogobrojne pozitivne uticaje na zdravstveni i emocionalni razvoj deteta. To su prepoznali i brojni roditelji kojima je nosiljka postala deo osnovnog paketa pri kupovini baby opreme. Najpoznatiji svetski brendovi i proizvođači nosiljki su tu potrebu ozbiljno shvatili stvorivši modele koji pored svog ergonomskog oblika i funkcionalnosti, kao glavnih karakteristika, postaju i pravo modno iskustvo po meri savremenih roditelja. Osim što nosiljka ostavlja roditeljima slobodne ruke za svakodnevne aktivnosti, ona pleni pažnju i svojim izgledom, a zbog velikog izbora uzoraka nosiljka će se savršeno uklopiti u stil modernih mama i tata. Uz nosiljku se grlimo i mazimo sa bebom, a  kada je vreme za to, zajedno istražujemo svet na siguran i ergonomski način. Dovoljno je odabrati omiljeni položaj nošenja i spremni ste za nove avanture sa svojom bebom:  ušuškajte svoju bebu dok je nosite okrenutu prema sebi, zajedno istražujte svet dok je beba okrenuta prema spolja, a za veću decu koja i dalje  žele uživati u nošenju, isprobajte položaj na leđima. 

nosiljka

Svoj omiljeni dezen najpoznatije i sertifikovane Ergobaby nosiljke već su odabrale poznate mame u svetu, ali i poznate mame u Srbiji, poput proslavljene sportiskinje Ivane Maksimović Anđušić, pevačice Ivane Selakov, glumice Milice Jevtić, voditeljke Tijane Price… Tu su i tate poput Kevina Harta i Daniela Craiga koji su pokrenuli trend nošenja svoje dece u nosiljkama, a koji je izrastao u pokret “Tata voli, tata nosi” (#tatavolitatanosi).

PROČITAJ JOŠ