JollyWoman

Saveti poznatih ličnosti za odevanje u trudnoći

Lifestyle
08.01.2021.

Stilizovanje i odevanje tokom trudnoće može biti poprilično dosadno i teško. U nekom momentu više nećete moći da nosite odeću koju ste nosili pre trudnoće. Trebaće vam i nešto dosta komotnije i udobno. Zato su tu saveti poznatih ličnosti koji će vam olakšati ove dileme.

DRŽITE SE ONOGA ŠTO VOLITE, savet Blejk Lajvli

Samo zato što ste trudni ne znači da treba da menjate stil, izjavila je svojevremeno poznata glumica Blejk Lajvli za magazin Elle. ” U svom telu bih se osećala strano da odjednom krenem da menjam stil i oblačim se drugačije.” A kada glumite Serenu van der Vudsen, to znači da favorizujete haljine, uske haljine i najbolja kolekcije ogrtača, sakoa, mantila.

NAPRAVITE UNIFORMU, savet Olivije Vajld

Da biste što lakše prihvatili promenu u odevanju, Olivija savetuje da napravite stalni način odevanja. Primer su farmerke za trudnice i bajkerska jakna. Pronađite nešto u čemu se osećate udobno i nosite varijacije toga svaki dan.

PRONAĐITE RASTEGLJIVE MATERIJALE, savet Kim Kardašijan

Poznato je koliko Kim voli usku graderobu i provokativnu i to je nosila i tokom trudnoće. Ona je našla način da uske haljine, majice zameni onima koje sadrže likru i mogu da se rastežu. Tako svoj stajling nije promenila, samo ga je prilagodila.

ISTAKNITE STRUK, savet Kejt Midlton

Kejt svakako važi za jednu od najbolje stilizovanih dama na svetu. Njen kraljevski i elegantan stil ostavlja bez daha. Upravo takav je bio i u trudnoći. Ona je često nosila stilizovane haljine, ali obavezno je isticala struk. Zato se stomak vrlo retko primećivao u svakoj njenoj odevnoj kombinaciji. Ako ste od onih trudnica koje ne vole da ističu svoj trudnički stomak, onda je i za vas ovaj savet dragocen.

Da li su vam bili korisni saveti poznatih ličnosti o odevanju tokom trudnoće?

Fotografije Pinterest

PROČITAJ JOŠ