JollyWoman

Savršena odeća za sve trudnice i mame, domaće proizvodnje

Lifestyle
24.08.2020.

Kada dve mame spoje svoje roditeljsko iskustvo, potrebe jedne prvenstveno trudnice, a onda i mame, a zatim i kreativnost, kvalitet i rad, dobija se neverovatan proizvod koji mnoge dame sa ponosom i zadovoljstvom nose.

Takav je upravo i LooLoo brend, koji je osnovan od strane mame Jelene i mame Dragane.

„Brend je nastao kao zamisao, dok je Dragana bila trudna i nije mogla da pronađe apsolutno ništa kul i moderno za trudnice, nego je kupovala običnu garderobu većih brojeva. Nakon prve dve kolekcije koja je imala super odziv, LooLoo brendu tj Dragani se pridružuje i njena drugarica Jelena, koja je takođe mama jednog dečaka, tako da smo sada nas dve podjednako zastupljene u brendu, svaka sa svojim delom posla i obavezama.“

izjavile su ove dve talentovane dame.

Prvobitna ideja brenda je da bude namenjem trudnicama i mamama. Da  može da se nosi tokom trudnoće, ali i nakon nje, da bude nosivo, jer slozićemo se ne želi ni jedna trudnica da daje veliki novac za nešto što će nositi jako kratko.
Iz tog razloga su svi modeli oversized/boyfriend kroja, kako bi za žensko telo koje se menja tokom trudnoće moglo da bude nosivo u svakom trenutnku.

Sve se radi u 2 oversized veličine 36/38 & 40/42 dok su haljine univerzalne veličine. Ono što je posebno bitno je i da je ručna proizvodnja, nije masovna produkcija, šije se u Srbiji, a sam brend je baziran u Beogradu, gde su i Dragana i Jelena.

Svi modeli su od 100% pamuka, koji se uvozi iz Turske. Takođe, isključivo se za šivenje koristi pamučni konac. Koriste se različite vrste pamuka, različitih debljina u zavisnosti od modela i kroja.

„Odlučile smo se za pamuk, jer je pre svega najudobniji i najprijatniji i nosiv je tokom cele godine. Uostalom, cela modna industrija se zasniva na pamuku kao materijalu. Štampa se radi najkvalitetnijom metodom, koja ostaje nepromenjena nakon pranja.“

rekla je Dragana.

U sklopu  najnovije kolekcije ovaj dvojac, predstaviće nešto novo iz njihove radionice, a to su majice pod nazivom HEROINA, koje su inspirisane srpskim heroinama poput Jelisavete Načić, Marije Bursać, Milunke Savić, Kraljice Marije, Mine Karadžić itd i imena 20 njih se nalaze na jednoj od 2 heroina majice.

„Ono po čemu smo najprepoznatljiviji su komadi sa MAMA natpisom i tome uvek ostajemo verni, ali se trudimo i da budemo inovativne i da ponudimo tržištu nešto novo i nešto što još uvek nije viđeno.“

Jesenja kolekcija je u pripremi i biće još mnogo noviteta. LooLoo brend ima online prodaju, ali uskoro sve modele možete videti i isprobati u Small and Tall concpet store-u u Cara Lazara broj 14 u Beogradu.

FotoNikola Radulović

PROČITAJ JOŠ