JollyWoman

ŽENE PREDUZETNICE: Od krojačkog salona do velikog modnog brenda – Smilies, Smilja Stanković

BizMama
21.11.2020.

Smilja Stanković je preduzetnica već duži niz godina. Njen brend Smilies postoji na tržištu još od 1999. godine. Prvo je to bio krojački salon, a danas fantastičan modni brend. Godinama su u salonu rađeni radovi po meri, kao i unikatna izrada odevnih kombinacija. To je omogućilo da se čuju želje kupaca i klijenata i da se polako krene u novom smeru. Smilja Stanković danas, pored toga što ima svoj biznis, ima i posao u kom neizmerno uživa i koji obožava. Pogledajte njenu preduzetničku priču

Spoj klasike i modernih trendova 

Tokom višegodišnjeg rada krojačkog salona i osluškivanja želja klijenata, javila se želja za nečim još većim. Smilja je tada odlučila da polako od tih godinama satkanih niti i želja, stečenog iskustva i znanja stvori modni brend

Modni brend Smilies je domaća proizvodnja. Svojim klijentima i kupcima nudi visok kvalitet izrade i materijala pre svega. A onda i večitu klasiku, odmerenost, sofisticiranost, jednostavnost. Sve to je ujedno protkano i modnim trendovima. Kolekcije Smilies iz sezone u sezonu donose na tržište odevne kombinacije za svaku priliku i svako može pronaći nešto za sebe. 

Crno bela kao simbol nove kolekcije 

Smilies nudi kupcima odevne kombinacije za svaku priliku i dešavanje. Bilo da je to odlazak na posao, na kafu sa prijateljicama ili u večernji izlazak – uvek možete pronaći nešto što će vam sigurno odgovarati. 

Kolekcijom jesen-zima 2020. godine preovladava crno bela kombinacija. To je savršen primer otmenosti i neprolazna odevna kombinacija. 

Kolekcija jesen-zima 2020. može da isprati svaki ritam života, dešavanja i izlazak. Crno bela kombinacija dopunjena je i nekim drugim bojama, jer, kako Smilja ističe, u životu nije ništa samo crno belo. 

Sve komade brenda Smilies možete pogledati i naručiti na njihovoj Instagram stranici Smilies_s. Ne propustite da pogledate šta sve možete pronaći u njihovom bogatom asortimanu i počastite sebe dobrim odevnim komadom! 

PROČITAJ JOŠ